Jäänyt hiukan tämän blogin kirjoittelu vähälle. Lähes kaikki siemenet iti. Tietenkään tacat eikä wisteria eivät itäneet, mutta muut itivät. Rehuja kuitenkin oli lopuksi niin paljon, että aika ei riittänyt kaikille. Laskeskelin, että taimia oli noin 500... Lähdin käymään pariksi viikoksi kotona pohjoisessa ja ystäväni oli kukkamestarina sen aikaa. No, lopputulos oli hiukan ikävä. Kyseisen reissun jälkeen bongasin myös hiiren asunnosta. Hiiri oli asettautunut taloksi liian kalliiseen sohvaamme. Sohva oli vaalea kangassohva ja uroshiiret, kun ovat tiettävästi sottaisia otuksia, niin se oli hei hei sohva. Vakuutusyhtiökään ei korvannut, äärgh. No, hiiri oli kuitenkin tuhonnut sohvamme sekä viisi armasta rehuani. Huoh!

Taimia ei ole tällä hetkellä kuin kärsimyskukasta, kolibrikukasta ja kiivistä. Plää! Uusi yritys nyt kuitenkin. Tilasin viinirypäleköynnöksen, wisteriaa ja banaanipuun siemeniä Seedo.nl:stä. Ne varmaan tulevat kuukauden sisällä.

Kolibrikukka on sentään vielä suuri rakkaus :) Hän voi oikein komeasti ja saanut pikkutaimia ympärilleen. Kesällä hän pääsee suuren suureen boksiin.

Päätin kokeilla uutta aluevaltausta: yrtit. Bongasin Prismasta 11,jotain euroa maksavan lootan, mikä oli minikasvihuone, jonka mukana tuli mullat, siemenet ja kasvatusboksi. Siemeniä oli kuutta erilaista. Persiljaa, timjamia, basilikaa, ruohosipulia ja jotain kahta muuta, mitä en muista. Pitänee tarkistaa ja ottaa kuvia. Löysin äsken yhden sivuston, jossa oli 50 pussukkaa erilaisia yrttejä. Hintaa tälle koko satsille tulisi 12e postikuluineen. Siemeniä on 20-50 per pussi eli juuri passelisti. Pitänee tilailla tänään se. Saas nähdä, mitä siemeniä ko paketissa on...

 

Ensi kerralla päivitystä kuvien kera.